Workshops

Op woensdag 29 januari 2020 zal er een allereerste ‘creatieve woensdag’ plaatsvinden.

Wat is dat nu precies?
Simpel gezegd: een plek waar we gezellig samen naar hartenlust kunnen frutsen en frusten, creëren en massacreren. Neem je bullet journal mee, neem je naaimachine mee, je haaknaald of je laptop. Het gaat er niet om wàt je doet, maar het gaat erom dat je doet wat je graag doet in combinatie met nieuwe mensen leren kennen of net de tijd hebben om met vriendinnen bij te babbelen. Werk je liever in stilte, maar kom je om iets bij te leren? Geen probleem. Allemaal welkom.

Wat neem ik mee?
Je neemt mee waar je aan wil werken. Er is plaats voor 8 personen aan een grote tafel. Je kan dus perfect een naaimachine meenemen, een stapel tijdschriften om uit te scheuren, een laptop, een simpel schrift en een balpen, … Doe de dingen die veel ruimte in beslag nemen vooral thuis (zoals bijvoorbeeld stof knippen), zo houden we het aangenaam voor iedereen. Ook werken met sterk geurende materialen doen we liever niet.

Wat is er voorzien?
Voor 8€ reserveer je een plekje aan onze tafel. Je kan op voorhand een broodje bestellen (€3 – €4) en je kan ook een drankje kopen aan schappelijke prijzen (€1.5).
Je bent welkom vanaf 15u30 tot 19u00. Kom je later? Helemaal goed. Blijf je maar een uurtje? Ook goed. Voor 8€ is de plek van jou en deze wordt niet vergeven aan iemand anders.

Praktisch
Betaling: je krijgt via mail een betalingsverzoek na inschrijving van onderstaand formulier. Betaling moet ten laatste op 26 januari 2020 voldaan zijn, anders ben je niet zeker van je plek.
Datum: woensdag 29 januari 2020, van 15u30 tot 19u00
Adres: Dolfijnstraat 48, 2018 Antwerpen
Parkeren: is betalend en niet altijd gemakkelijk. Er is wel voldoende openbaar vervoer in de buurt.